Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2022, 09:27

SJAJNI BRAZIL SE PROŠETAO DO ČETVRTFINALA! Dali četiri gola do poluvremena, pa čuvali snagu za Hrvate!

Strašna partija! Fudbalska reprezentacija Brazila plasirala se u četvrtfinale Mundijala u Kataru pošto je večeras razbila Južnu Koreju rezultatom 4:1. Brazilci su sve dileme oko pobednika rešili do 36. minuta kada su već imali ogromnih 4:0. Strelci su bili Vinisijus Žunior, Nejmar, Rišarlison i Paketa. U sedmom minutu, Rafinja je probio po desnom boku, vratio […] The post SJAJNI BRAZIL SE PROŠETAO DO ČETVRTFINALA! Dali četiri gola do poluvremena, pa čuvali snagu za Hrvate! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

STADION „974“ IDE U ISTORIJU: Dan posle utakmice Brazila i Južne Koreje kreće demontiranje stadiona, nećemo ga pamtiti po dobrom!

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2022

Dan posle utakmice Brazil – Južna Koreja, radiće se na tome da „nestane“ stadion koji je obeležio Mundijal u Kataru. Mnogo toga neobično vezuje se za ovaj objekat. Stadion se zove „974“ što je prvi put da neki od objekata na kojima se igraju utakmice Mundijala ima kao naziv broj, a razlog...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.