ŠAPIĆ: Posle dočeka u Vranju još više u se založiti za realizaciju ideja SNS (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 17.Jun.2021, 21:13

ŠAPIĆ: Posle dočeka u Vranju još više u se založiti za realizaciju ideja SNS (FOTO)

Sednica Okružnog odbora Srpske napredne stranke ovde u Vranju, protekla je u konstruktivnoj atmosferi, imali smo prilike da se malo bliže upoznamo i trudiću se da što češće dođem ovde jer je energija ljudi koji su nas dočekali fascinantna, kaže Aleksandar Šapić, potpredsednik IO SNS. - Doček koji je priredilo članstvo u Vranju, podstrek da se u narednom period još više založim za realizaciju ideja ove partije. Sa članovima IO SNS u narednih mesec i po dana obićićemo skoro čitavu Srbiju. Pokušaću da svemu dam svoj skromni doprinos i da ću makar malo doprineti da Srbija bude bolja.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Potpredsednik SNS-a Šapić ne zna ništa o menjanju poverenika na jugu, kaže to je pitanje za Glišića

Izvor: JužneVesti.com, 17.Jun.2021

Zašto su naprednjaci u nekoliko opština na jugu dobili nove poverenike, neki čak i po dvojicu, kao i zašto je niški odbor već mesec dana bez poverenika - pitanja su na koje Aleksandar Šapić, iako je sada potpredsednik SNS-a, kaže da nema odgovor, već upućuje na predsednika Izvršnog odbora...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.