Izvor: Pančevac-online.com, 02.Dec.2019, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultati opštinskog školskog takmičenja u plivanju za dečake

U PRC “Relax” u Kovačici je 29. novembra održano opštinsko školsko takmičenje u plivanju i za dečake.

U konkurenciji prvi i drugi razredi u disciplini kraul najbolji je bio Andrej Jonaš iz Kovačice a drugi njegov sugradjanin Damijan Venjarski.

U kategoriji treći i četvrti razredi u disciplini kraul Ivor Brtka iz Kovačice je bio prvi a Nemanja Radu iz Kovačice drugi. U disciplini leđno je najbolji bio Luka Kec iz Uzdina.

Dva takmičara bila su u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << petih razreda. Najbolji u kraulu bio je Matej Hrk iz Kovačice, drugoplasirani Dejan Cicka iz Kovačice.

Najviše takmičara bilo je u kategoriji osnovaca iz šestih razreda. U disciplini kraul najbolji je bio Darko Hriješik iz Kovačice, drugi Aleksandar Boboš iz Padine. Danijel Putnik iz Samoša bio je prvi u disciplini leđno, a u disciplini šampion je Matej Kec iz Uzdina.

Po dva takmičara bila su na plivalištu u konkurenciji sedmih i osmih razreda.

Kod mlađih Aleks Bolerac iz Kovačice je na najvišem stepeniku pobedničkog postolja bio u disciplini kraul, a viešampion je postao Damijan Venjarski iz Kovačice.

Boris Imro iz Kovačice bio je najbolji u disciplini prsno a Aleksandar Petruc iz Uzdina u disciplini delfin kod takmičara koji pohađaju osmi razred, rezultati su koje je poslao prof. Pavel Urban, predsednik Aktiva pedagoga fizičke kulture opštine Kovačica.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) Održano opštinsko školsko takmičenje u plivanju

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Dec.2019

Opštinsko školsko takmičenje u plivanju za učenike osnovnih i srednjih škola održano je 29. novembra u Kovačici...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.