Izvor: Pančevac-online.com, 02.Dec.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezultati opštinskog školskog takmičenja u plivanju za devojčice

U PRC “Relax” u Kovačici je 29. novembra održano opštinsko školsko takmičenje u plivanju.

U konkurenciji devojčica prvi i drugi razredi u disciplini kraul najbolja je bila Milica Putnik iz Samoša.

U kategoriji treći i četvrti razredi u disciplini kraul Sara Šimon iz Kovačice je bila prva a Katarina Ušakova iz Padine druga. U disciplini prsno je Hana Krišan iz Kovačice je bila prva a njena sugradjanka Dorotea Magdu druga.

Najviše takmičarki bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << je u konkurenciji petih razreda. Najbolja u kraulu bila je Natali Kotvaš iz Padine, najbolja u disciplini prsno bila je Ivana Širka iz Padine, Kovačičanka Timea Stano je bila na pobedničkom postolju u disciplini leđno a drugoplasirana je takmičarka iz Padine Aleksandra Konček.

Dve od tri plivačice šestog razreda iz Samoša bile su najuspešnije u kategoriji šestih razreda: Marija Lujanov u disciplini kraul i Anđela Sekulić u disciplini prsno. Prvo mesto u disciplini leđno bila je Leontina Nikolić iz Debeljače.

U konkurenciji učenica sedemih razreda je Debora Hučkova iz Padine u disciplini kraul. Najbolji rezultat na takmičenju postigla je Dagmar Husarik u disciplini leđno.

Učenica osmog razreda Ema Sič iz Debeljače je bila prva u disciplini kraul, rezultati su koje je poslao prof. Pavel Urban, predsednik Aktiva pedagoga fizičke kulture opštine Kovačica.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Rezultati opštinskog školskog takmičenja u plivanju za dečake

Izvor: Pančevac-online.com, 02.Dec.2019

U PRC “Relax” u Kovačici je 29. novembra održano opštinsko školsko takmičenje u plivanju i za dečake...U konkurenciji prvi i drugi razredi u disciplini kraul najbolji je bio Andrej Jonaš iz Kovačice a drugi njegov sugradjanin Damijan Venjarski...U kategoriji treći i četvrti razredi u disciplini...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.