Izvor: Pančevac-online.com, 09.Jun.2023, 00:03

RUKOMETAŠI DINAMA NISU PRIREDILI IZNENAĐENJE Poraženi u prvom meču finala Kupa Srbije od Vojvodine! Revanš u nedelju!

U prvoj utakmici finala Kup-a Srbije rukometaši Vojvodine pobedili su u Novom Sadu Dinamo sa 28:22 (14:13). Pančevačka ekipa bila je ravnopravan protivnik aktuelnom šampionu države tokom čitavog prvog poluvremena, a i u drugom su pružali dostojan otpor sve do 44.minuta kad Novosađani stiču prednost od 3 gola razlike i do kraja meča razlika je […] The post RUKOMETAŠI DINAMA NISU PRIREDILI IZNENAĐENJE Poraženi u prvom meču finala Kupa Srbije od Vojvodine! Revanš u nedelju! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Rukometaši Vojvodine savladali Dinamo iz Pančeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2023

Rukometaši Vojvodine savladali su Dinamo iz Pančeva u prvoj utakmici finala kupa Srbije u Sportskom centru "Slana bara". Revanš utakmica, ujedno i poslednja u sezoni na domaćoj sceni, zakazana je za nedelju u Pančevu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.