Izvor: Pančevac-online.com, 10.Apr.2023, 10:35

ROK ZA PRIJAVE 10.MAJ: Danas počelo prijavljivanje za subvencije za uzgoj teladi za tov! 20.000 po grlu

BEOGRAD – Ministarstvo poljoprivrede objavilo je da je danas počelo prijavljivanje na javni poziv za subvencije za uzgoj teladi za tov i trajaće do 10. maja. Prijave za subvencije, koje iznose 20.000 dinara po grlu, podnose se preko platforme eAgrar, odnosno portala ePodsticaji. Uredbom o raspodeli podsticaja u poljoprivredi i ruralnom razvoju Srbije u 2023. […] The post ROK ZA PRIJAVE 10.MAJ: Danas počelo prijavljivanje za subvencije za uzgoj teladi za tov! 20.000 po grlu appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Počelo prijavljivanje za subvencije za uzgoj teladi za tov

Izvor: Beta, 10.Apr.2023

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je da je  danas počelo prijavljivanje na javni poziv za subvencije za uzgoj teladi za tov, i trajaće do 10. maja.Prijave za subvencije, koje iznose 20.000 dinara po grlu, podnose se preko platforme eAgrar, odnosno portala ePodsticaji.Uredbom o raspodeli podsticaja...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.