Izvor: Pančevac-online.com, 26.Jun.2023, 21:06

RODITELJI POKUŠALI DA IZVEDU KOSTU K. IZ ZEMLJE Skovali plan koji je sprečen jer su nadležni organi prozreli namere porodice dečaka ubice!

Otac trinaestogodišnjaka koji je u osnovnoj školi na Vračaru ubio devet vršnjaka i čuvara, planirao je navodno da suprugu ovlasti da raspolaže imovinom ali i da da saglasnost da njihovog sina izvede iz zemlje, ali im to nije pošlo za rukom Majka i otac dečaka (13) koji je u OŠ „Vladislav Ribnikar u centru Beograda […] The post RODITELJI POKUŠALI DA IZVEDU KOSTU K. IZ ZEMLJE Skovali plan koji je sprečen jer su nadležni organi prozreli namere porodice dečaka ubice! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPREČEN PAKLENI PLAN RODITELJA DEČAKA-UBICE: Nadležni organi prozreli namere porodice u poslednjem trenutku

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2023

Protiv majke dečaka ubice u toku je pretkrivični postupak, kako bi se utvrdilo da li je u njenom postupanju bilo elemenata zanemarivanja i zlostavljanja deteta...Majka i otac dečaka (13) koji je u OŠ "Vladislav Ribnikar u centru Beograda ubio devet vršnjaka i školskog čuvara skovali su pakleni...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.