Izvor: Pančevac-online.com, 20.Okt.2023, 19:21

RADOVI NA PRILAZU PANČEVAČKOM MOSTU: Radovi će se izvoditi od 22 do 6 sati

U periodu od 22 do 6 sati izvodiće se radovi na rehabilitaciji asfaltnog zastora na deonici od isključnog kraka za Bulevar Despota Stefana do semafora na Bogosloviji, na državnom putu I B reda broj 47, u smeru Pančevo-Beograd i to: – 20/ 21.10.2023. godine u desnoj traci, dok će se saobraćaj odvijati levom slobodnom saobraćajnom […] The post RADOVI NA PRILAZU PANČEVAČKOM MOSTU: Radovi će se izvoditi od 22 do 6 sati appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

VOZAČI, OPREZ Zbog radova kod petlje Požarevac - Velika Plana danas se saobraćaj odvija samo preticajnom trakom

Izvor: Blic, 21.Okt.2023, 09:34

Prema informacijama Puteva Srbije, danas u periodu od 9 do 16 časova biće izvođeni radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici kod petlje Požarevac Velika Plana u oba smera.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.