Putevi Srbije: Sneg na putu preko Vlasine do prelaza Strezimirovci

Izvor: OkRadio.rs, 16.Feb.2020, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putevi Srbije: Sneg na putu preko Vlasine do prelaza Strezimirovci

Na osnovu Izveštaja Štaba zimske službe stanje na putevima u Republici Srbiji u nedelju pre podne je sledeće: Deonice na kojima ima snega su: I B-40, Vladičin Han - Surdulica - državna granica sa Bugarskom (granični prelaz Strezimirovci), kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm II A-231, Vlasinsko Jezero - granica SRB/BUG (Ribarci), kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm Preporučuje se oprezna vožnja! Na ostalim putnim pravcima I prioriteta/A kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm na teritoriji Vranja. Preporučuje se oprezna vožnja!

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Vlažni kolovozi na putevima prvog prioriteta

Izvor: B92, 16.Feb.2020

JP "Putevi Srbije" saopštili su danas da je kolovoz na nekim putnim pravcima prvog prioriteta vlažan, a negde ima i snega...Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni...Deonice na kojima ima snega su:..IB-40, Vladičin Han - Surdulica - državna granica sa Bugarskom (granični prelaz Strezimirovci),...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.