Izvor: Kolektiv.co.rs, 01.Dec.2018, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Propušteno zbog zastoja na kriveljskom kopu „ispeglali“ boljim sadržajem

Sa bakrom na planu Iako zbog sanacije trake i primarne drobilice u novembru nisu stigli do ciljanih 900.000 tona rude, kriveljski rudari za 27 dana dali 2.150 tona bakra u njoj, uz dobre izglede da ostvare planom zadatih 2.355 tona, a narednih meseci budu bolji i na rudi i na jalovini KOP „KRIVELj“. – Za … Članak Propušteno zbog zastoja na kriveljskom kopu „ispeglali“ boljim sadržajem se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Povezane vesti

Posle oktobarskog rekorda, topioničari solidni u novembru

Izvor: Kolektiv.co.rs, 02.Dec.2018, 05:25

„Pali“ na 7.500 tona anoda Za nepunih 11 meseci topioničari dali 72.087 tona anoda, a u oktobru zabeležili rekordnu mesečnu produkciju u ovoj godini od 8.086 tona. – S. Stefanović: Nismo imali neočekivane, već samo tri planska zastoja koji su bili iznuđeni zbog nedostatka sirovina za preradu,...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.