Pripadnicima MUP-a povećanje plata od 1. januara

Izvor: Bor030.net, 16.Okt.2016, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnicima MUP-a povećanje plata od 1. januara

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će plate pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP-a) biti povećane od 1. januara naredne godine.

Premijer za sada ne može da precizira do kolikog će povećanja biti jer tek predstoje pregovori sa Međunarodnim monetarnim fondom.

“Oni svojim radom zaslužuju to povećanje zbog složenosti posla koji obavljaju. Imaće punu podršku Vlade Srbije za nabavku još savremenije opreme”, izjavio je Vučić danas u Nišu.

Vučić je istakao i da je Srbija zahvaljujući angažovanju pripadnika MUP-a jedna od najsigurnijih zemalja ne samo u regionu Balkana, nego u celoj Evropi.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Vučić: Žestoko ćemo se obračunati sa mafijom

Izvor: Večernje novosti, 16.Okt.2016

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Nišu da će od 1. januara iduće godine plate pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije biti povećane Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u Nišu da će od 1. januara iduće godine plate pripadnicima...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.