Izvor: Kolektiv.co.rs, 22.Apr.2021, 16:12

Preminuo kineski državljanin zaposlen u rudniku „Veliki Krivelj“

SERBIA ZIJIN COPPER. – Jutros oko 9.30, u rudniku „Veliki Krivelj“, preminuo je kineski državljanin Y.K. (1982). On je, kako navode njegove kolege, na posao došao na vreme i nije pokazivao, niti se bilo kome požalio na neke zdravstvene tegobe. Na putu, dok je prelazio sa jednog na drugo mesto, bez uticaja bilo kavih spoljašnih … Članak Preminuo kineski državljanin zaposlen u rudniku „Veliki Krivelj“ se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Povezane vesti

U geološka istraživanja prošle godine uloženo oko 5,55 miliona američkih dolara

Izvor: Kolektiv.co.rs, 23.Apr.2021, 12:06

Mineralni resursi Kompanije uvećani za 57,76 miliona tona Mineralizacija sa sadržajem bakra preko 0,3 odsto, koju su 2020. godine geolozi kompanije pronašli u eksploatacionim poljima Serbia Zijin Copper, ima u sebi 340.000 tona bakra i 12 tona zlata. – Geološka istraživanja i ulaganja u ovaj posao...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.