Izvor: Kolektiv.co.rs, 23.Apr.2021, 12:06

U geološka istraživanja prošle godine uloženo oko 5,55 miliona američkih dolara

Mineralni resursi Kompanije uvećani za 57,76 miliona tona Mineralizacija sa sadržajem bakra preko 0,3 odsto, koju su 2020. godine geolozi kompanije pronašli u eksploatacionim poljima Serbia Zijin Copper, ima u sebi 340.000 tona bakra i 12 tona zlata. – Geološka istraživanja i ulaganja u ovaj posao nastavljaju se i ove godine, a majdanpečki rudnik je … Članak U geološka istraživanja prošle godine uloženo oko 5,55 miliona američkih dolara se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Povezane vesti

Kompanija Srbija Ziđin bakar investirala više od 5 miliona evra u geološka istraživanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021

Kompanija Srbija Ziđin bakar saopštila je danas da je u geološka istraživanja prošle godine uložila 5,55 miliona dolara, a investicija se isplatila jer je kompanija na putu da svoje resurse uveća za dodatnih 57,76 miliona tona, sa sadržajem bakra od 0,3 odsto...Prema procenama geologa, tu ima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.