Potpisani ugovori o izvođenju radova

Izvor: Aleksinac.net, 19.Mar.2024, 00:01

Potpisani ugovori o izvođenju radova

Nakon sprovedenih procedura javnih nabavki, lokalna samouprava zaključila je danas dva ugovora o izvođenju radova sa izvođačima, kao najpovoljnijim ponuđačima.
Ugovor o izvođenju radova na zaštiti puta izgradnjom putnog objekta u ulici Savskoj u Aleksincu, dodeljen izvođaču radova "DNB Consulting" DOO iz Lazarevca, vredan je 19.992.681,34 dinara bez PDV-a i za završetak radova predviđa 60 radnih dana od uvođenja izvođača u posao.
Za izvođenje radova na uređenju prilaznih puteva – priključaka na državni put kroz naseljena mesta na teritoriji Aleksinac, ugovor je dodeljen preduzeću "Metalplast Pavlović" DOO Blace. Vrednost ovih radova iznosi 10.296.000,00 bez PDV-a, a rok za završetak...

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.