Posle dve i po godine pronašli jednog od 4 razbojnika koji su u kući kod Aleksinca tukli i opljačkali ukućane

Izvor: Aleksinac.net, 12.Apr.2021, 15:15

Posle dve i po godine pronašli jednog od 4 razbojnika koji su u kući kod Aleksinca tukli i opljačkali ukućane

Protiv 40-godišnjeg muškarca iz Loznice biće podneta krivična prijava jer su on i još tri osobe, kako navode iz policije, pre oko dve i po godine ušli u jednu kuću u okolini Aleksinca, vezali i tukli ukućane, te uzeli nakit i manju količinu novca.

Policija je zajedno sa Višim tužilaštvom u Nišu, kako navode, pronašla jednog od četvoro ljudi koji se tereti da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da su on i još tri osobe za kojima policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << intenzivno traga, 8. septembra 2018. godine, tokom noći, ušli u jednu kuću u okolini Aleksinca, u kojoj su spavali ukućani starosti 71, 52 i 21 godinu, vezali ih i zadali im više udaraca, tražeći da im daju zlato i novac - navode iz policije.

Dodaju da su potom iz kuće uzeli 30 zlatnika, zlatno prstenje, lančiće, narukvice, priveske, dva sata i manju sumu novca, a potom pobegli.

Osumnjičeni 40-godišnjak, navode iz policije, trenutno s nalazi u zatvoru zbog drugog krivičnog dela.

Izvor

Nastavak na Aleksinac.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.