Posle dve i po godine pronašli jednog od 4 razbojnika koji su u kući kod Aleksinca tukli i opljačkali ukućane

Izvor: JužneVesti.com, 12.Apr.2021, 15:12

Posle dve i po godine pronašli jednog od 4 razbojnika koji su u kući kod Aleksinca tukli i opljačkali ukućane

Protiv 40-godišnjeg muškarca iz Loznice biće podneta krivična prijava jer su on i još tri osobe, kako navode iz policije, pre oko dve i po godine ušli u jednu kuću u okolini Aleksinca, vezali i tukli ukućane, te uzeli nakit i manju količinu novca.

Policija je zajedno sa Višim tužilaštvom u Nišu, kako navode, pronašla jednog od četvoro ljudi koji se tereti da je izvršio krivično delo razbojništvo.

Sumnja se da su on i još tri osobe za kojima policija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << intenzivno traga, 8. septembra 2018. godine, tokom noći, ušli u jednu kuću u okolini Aleksinca, u kojoj su spavali ukućani starosti 71, 52 i 21 godinu, vezali ih i zadali im više udaraca, tražeći da im daju zlato i novac - navode iz policije.

Dodaju da su potom iz kuće uzeli 30 zlatnika, zlatno prstenje, lančiće, narukvice, priveske, dva sata i manju sumu novca, a potom pobegli.

Osumnjičeni 40-godišnjak, navode iz policije, trenutno s nalazi u zatvoru zbog drugog krivičnog dela.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle dve i po godine pronašli jednog od 4 razbojnika koji su u kući kod Aleksinca tukli i opljačkali ukućane

Izvor: Aleksinac.net, 12.Apr.2021

Protiv 40-godišnjeg muškarca iz Loznice biće podneta krivična prijava jer su on i još tri osobe, kako navode iz policije, pre oko dve i po godine ušli u jednu kuću u okolini Aleksinca, vezali i tukli ukućane, te uzeli nakit i manju količinu novca...Policija je zajedno sa Višim tužilaštvom...

Nastavak na Aleksinac.net...

Pronađeno rešenje za deponiju na brdu Goveđak FOTO

Izvor: B92, 12.Apr.2021

Nakon što su meštani sela u okolini Sjenice osam dana blokirali ulaz u deponiju na brdu Goveđak, sa predstavnicima nadležnih institucija je postignuto rešenje...Međutim, dok do njega nije došlo, prijave su pljuštale sa obe strane...U JKP "Vrelo" podneta je krivična prijava protiv meštana koji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.