Počinju radovi na delu šetališta u ulici Kneza Miloša

Izvor: OkRadio.rs, 04.Mar.2024, 10:13

Počinju radovi na delu šetališta u ulici Kneza Miloša

Na delu šetališta u ulici Kneza Miloša od danas, 4. marta, kreću građevinski radovi. Iz JKP „Komrad“ obaveštavaju da se radovi sastoje od uklanjanja postojećeg asfalta, odvoza skinutog asfalta, nivelacije terena tucanikom i peskom, ređanja kamene kocke u kombinaciji sa granitnim pločama. Za vreme trajanja radova šetalište će biti zatvoreno za pešake, ali će na nekim mestima biti omogućen prolaz. Procenjeno vreme trajanja radova je oko mesec dana.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Počinju radovi na delu šetališta u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2024

Radovi na rekonstrukciji šetališta u ulici Kneza Miloša u Vranju počinju danas i procenjeno je da će biti završeni za oko mesec dana, saopštili su nadležni...Iz JKP Komrad objašnjavaju da će se prvo ukloniti postojeći asfalt, potom raditi nivelacija terena tucanikom i peskom, a na kraju će...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.