Pobegao iz zatvora, pa uhvaćen u krađi

Izvor: Bor030.net, 12.Sep.2014, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobegao iz zatvora, pa uhvaćen u krađi

Pripadnici Policijske uprave u Boru lišili su slobode E.S. (1985) iz Niša, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju, nakon čega je utvrđeno da se imenovani nalazi dva meseca u bekstvu iz zatvorske ustanove i da je za istim raspisana centralna poternica. E.S. je policija zatekla u vršenju krivičnog ... The post Pobegao iz zatvora, pa uhvaćen u krađi appeared first on Bor030.net.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Prijave protiv počinilaca teških krađa

Izvor: MC Bor, 12.Sep.2014

Bor, 12. septembar. Borska policija je 12. septembra 2014. godine, uhapsila E. S. (1985) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju, nakon čega je utvrđeno da se imenovoni nalazi dva meseca u bekstvu iz zatvorske ustanove, i da je za istim raspisana...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.