Prijave protiv počinilaca teških krađa

Izvor: MC Bor, 12.Sep.2014, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijave protiv počinilaca teških krađa

Bor, 12. septembar
Borska policija je 12. septembra 2014. godine, uhapsila E. S. (1985) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa u pokušaju, nakon čega je utvrđeno da se imenovoni nalazi dva meseca u bekstvu iz zatvorske ustanove, i da je za istim raspisana centralna poternica.
E.S. su pripadnici policije zatekli u vršenju krivičnog dela u osnovnoj školi u Boru, sa koje je skinuo i pripremio za otuđenje devet metara bakarnih oluka >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << i dva metra bakarnih okapnica.
Protiv E. S. podneta je krivična prijava osnovnom javnom tužiocu, i biće sproveden zakonski postupak u skladu sa potražnim radnjama.
Takođe, borska policija je 12. septembra 2014. godine, podnela krivičnu prijavu osnovnom javnom tužiocu u Boru protiv jedne osobe zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela krađe i teške krađe.
Osumnjičeni se tereti da je proteklih meseci na području grada Bora izvršio desetak krivičnih dela, gde su objekti napada bila uglavnom vozila privatnih lica i privrednih subjekata, koje je obijao i iz njih odnosio akumulatore i vredniji alat.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.