Par iz Aleksinca uhapšen u Budvi: Došli na more, pa im ponestalo para

Izvor: Aleksinac.net, 09.Avg.2017, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Par iz Aleksinca uhapšen u Budvi: Došli na more, pa im ponestalo para

Budvanska policija uhapsila je srpske državljane Milana Borkovca (24) iz Aleksinca i njegovu devojku Katarinu Veličković (25) iz Niša, koje sumnjiče da su počinili  pet krađa na Slovenskoj plaži u Budvi.

Momak i devojka su, kako su objavile podgoričke “Vijesti”, uhapšeni u policijskoj zasedi dok su pokušavali da ukradu lične stvari i torbu sa plaže dok su se turisti kupali u moru.

Policijski inspektori, kojima je ranije prijavljeno da se na toj >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << plaži dešavaju učestale krađe napravili su zasedu kako bi uhvatili lopove koji su im zadavali muke.

Turisti su počeli da prijavljuju da im nestaju dragocenosti, mobilni telefoni, novac i ostale lične stvari, koje su ostavljali ispod suncobrana.

Borković je uhapšen u trenutku dok je sa ukradenom torbom pokušao da ode sa plaže, a uhapšena je i njegova devojka koja mu je davala podršku.

Njih dvoje su, navodno, došli na letovanje u Budvu i nedostatak novca za provod i boravak obezbeđivali su svakodnevnim krađama.

Oni su odlučivali na kojoj plaži će se kupati tek kada bi označili metu, a to su obično bili porodični ljudi ili oni turisti koji su im izgledali imućnije. Koristili su to što su momak i đevojka, pa niko ne bi ni posumnjao da se radi o iskusnim lopovima.

Budvanski policijski inspektori, navodno, imaju dokaze da su Borković i Veličkovićeva počinili pet krađa.

Oni su zadržani u stanici policije, a juče su privedeni osnovnom državnom tužiocu u Kotoru.

Proteklog meseca budvanski inspektori uhapsili su pet državljana iz Srbije i Bosne i Hercegovine, koji su došli na letovanje u Budvu i krali na plažama, u apartmanima i stanovima.

Gotovo svakog leta sa gostima u Budvu dolaze i džeparoši i sitni lopovi, kojima su glavne mete kupači na gradskim plažama. Nema sezone a da budvanska policija barem ne uhapsi desetak lopova koji ordiniraju po gradu i plažama i kradu i otimaju torbe i novac turistima.

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Par iz Aleksinca uhapšen u Budvi: Došli na more, pa im ponestalo para...

Izvor: Aleksinac.net, 09.Avg.2017

Budvanska policija uhapsila je srpske državljane Milana Borkovca (24) iz Aleksinca i njegovu devojku Katarinu Veličković (25) iz Niša, koje sumnjiče da su počinili pet krađa na Slovenskoj plaži u Budvi...Momak i devojka su, kako su objavile podgoričke “Vijesti”, uhapšeni u policijskoj...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.