Izvor: Pančevac-online.com, 18.Nov.2023, 09:16

PRVE PAHULJE I U NIŽIM PREDELIMA: Vremenska prognoza za subotu, 18. novembar

Republički hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za naredni period. Vreme u Srbiji U Srbiji oblačno i hladno, uz umeren i jak severozapadni vetar koji će povremeno imati i olujne udare. Mestimično se očekuje slaba kiša, dok će slab sneg padati u brdsko-planinskim predelima, kao i ponegde u nižim predelima južne i jugoistočne Srbije. […] The post PRVE PAHULJE I U NIŽIM PREDELIMA: Vremenska prognoza za subotu, 18. novembar appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

ZABELELA SE SRBIJA! RHMZ izdao upozorenje: Očekuju se nanosi FOTO i VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 18.Nov.2023

Republički hidrometeorološki zavod izdao je jutros upozorenje na padavine, kao i olujne udare vetra. „Danas oblačno i hladno uz umeren i jak severozapadni vetar koji će povremeno imati i olujne udare, od 17 do 24 m/s, što će u brdsko-planinskim predelima usloviti mećavu i stvaranje snežnih...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.