Izvor: Pančevac-online.com, 27.Apr.2023, 12:05

PRLJAVA POSTELJINA, BUĐ, BUBAŠVABE Đaci beogradske Gimnazije tvrde da su prevareni na ekskurziji u Rimu! Besni roditelji očekuju reakciju ministarstva!

Poslanik Ujedinjenih u Skupštini Srbije Miodrag Gavrilović objavio je da roditelji maturanata traže intervenciju Ministarstva prosvete Srbije jer su im deca tokom ekskurzije u Italiji prevarena. Kako dodaje, deca su tokom ekskurzije u Italiji u tri različita smeštaja: neki su pored Vatikana, a drugi van Rima, iako su platili istu cenu aranžmana. Gavrilović navodi da […] The post PRLJAVA POSTELJINA, BUĐ, BUBAŠVABE Đaci beogradske Gimnazije tvrde da su prevareni na ekskurziji u Rimu! Besni roditelji očekuju reakciju ministarstva! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Zbog čega je ekskurzija u Rim maturanata Treće beogradske gimnazije postala top tema?

Izvor: Danas, 27.Apr.2023

Deo učenika četvrte godine Treće beogradske gimnazije koji se nalazi na ekskurziji u Italiji, kao i njihovi roditelji tvrde da su prevareni jer su đaci tek po dolasku u Rim saznali da će biti smešteni u hotelu koji je suviše udaljen od centra grada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.