Izvor: Pančevac-online.com, 12.Jul.2023, 10:07

PREPORUKE BATUTA: Evo šta bi trebalo uraditi tokom vrelih letnjih dana

Danas i sutra biće najtopliji dani od početka leta. Institut za javno zdravlje Srbije „Dr Milan Jovanović Batut“ izdao je preporuke građanima kako postupati u vrelim danima. Na području cele Srbije na snazi su crveni i narandžasti meteo-alarm, a živa na termometru dostići će i 40. podeljak. Zbog toga je važno da pratimo savete stručnjaka. Stalno […] The post PREPORUKE BATUTA: Evo šta bi trebalo uraditi tokom vrelih letnjih dana appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Batut" izdao preporuke kako preživjeti vrele dane

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Jul.2023

Danas i sutra biće najtopliji dani od početka ljeta. Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" izdao je preporuke građanima kako postupati u vrelim danima.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.