Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jan.2023, 22:50

PREMINUO OSUMNJIČENI ZA NAPAD U KOSOVU POLJU! Policija ga pronašla teško povređenog, sledi detaljna istraga slučaja

Osumnjičeni za ranjavanje, majke i ćerke u Kosovu Polju, preminuo je u Kliničkom centru u Prištini, potvrdio je doktor Ejup Govori. Osumnjičeni je pronađen teško povređen u Kosovu Polju i prevezen je u Klinički centar gde je preminuo. – Iako postoje jaki razlozi za sumnju na samopovređivanje, policija zajedno sa drugim nadležnim organima detaljno istražuje […] The post PREMINUO OSUMNJIČENI ZA NAPAD U KOSOVU POLJU! Policija ga pronašla teško povređenog, sledi detaljna istraga slučaja appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Preminuo osumnjičeni za ranjavanje ćerke i majke u Kosovu Polju

Izvor: RTS, 29.Jan.2023, 00:51

Osumnjičeni za ranjavanje majke i ćerke vatrenim oružjem u subotu u Kosovu Polju, pronađen je sa prostrelnom ranom nakon što ga je policija locirala i pokušala da ga uhapsi, potvrđeno je u Prištini. . Pošto je zbog, kako mediji u Prištini navode, spora oko imanja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.