Читај ми!

Preminuo osumnjičeni za ranjavanje ćerke i majke u Kosovu Polju

Osumnjičeni za ranjavanje majke i ćerke vatrenim oružjem u subotu u Kosovu Polju, pronađen je sa prostrelnom ranom nakon što ga je policija locirala i pokušala da ga uhapsi, potvrđeno je u Prištini.

Pošto je zbog, kako mediji u Prištini navode, spora oko imanja pucao na žensku osobu a zatim ranio i njenu ćerku, osumnjičeni je bio u bekstvu.

Policija je saopštila da je nakon što ga je locirala, naoružani pucao na policajce, i veruje da se samopovredio, ali da je u toku istraga radi rasvetljavanja slučaja.

"Naoružani osumnjičeni je, u pokušaju da izbegne policijsko hapšenje u Kosovu Polju, ispalio hitac na policiju direktno ugrožavajući živote policajaca kao i okolnih građana. Dok je napad na policiju neutralisan, osumnjičeni je u daljem pokušaju da izbegne policijsko hapšenje zadobio prostrelnu ranu", navodi se u saopštenju.

Iako postoje jaki razlozi za sumnju na samopovređivanje, policija zajedno sa drugim nadležnim organima, detaljno istražuje sve okolnosti koje karakterišu slučaj, dodaje se u saopštenju.

Lekari prištinske bolnice preneli su da je osumnjičeni primljen u teškom stanju, i da je kasnije podlegao povredama.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво