Izvor: Pančevac-online.com, 08.Feb.2023, 11:20

PREMINULA BRANKA VESELINOVIĆ: Bila je najstarija živa glumica na svetu, napustila nas u 105. godini

Tokom svoje karijere glumila je u više od 100 predstava u pozorištu, i više od 50 televizijskih serija i filmova. Legendarna Branka Veselinović preminula je u 105. godini. Bila je najstarija živa glumica na svetu. Rodila se davne 1918. godine u Novom Bečeju, a tokom svoje karijere glumila je u više od 100 predstava u […] The post PREMINULA BRANKA VESELINOVIĆ: Bila je najstarija živa glumica na svetu, napustila nas u 105. godini appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula poznata srpska glumica Branka Veselinović

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2023

Legendarna Branka Veselinović preminula je u 105. godini. Bila je najstarija živa glumica na svijetu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Legendarna glumica Branka Veselinović preminula u 105. godini

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Feb.2023

Najstarija glumica na svetu i legenda srpske glumačke scene, Branka Veselinović, preminula je u 105. godini, preneo je RTS.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

KUVALA ZA SIROMAŠNU, A SVOJU DECU NIJE MOGLA DA IMA! Glumica Branka Veselinović celog života POMAGALA NAJMLAĐE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023

Branka je svoj život posvetila pozorištu u kojem je odigrala više od 100 uloga. Veselinovićeva je glumila i u prvoj predstavi Jugoslovenskog Dramskog pozorišta "Kralj Betajnove" 3. aprila 1948. godine!..Proslavljena glumica Branka Veselinović preminula je u 105. godini, i bila je najstarija glumica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Legendarna, najstarija glumica na svetu Branka Veselinović preminula u 105. godini

Izvor: JuznaSrbija.info, 08.Feb.2023

Najstarija glumica na svetu i legenda srpske glumačke scene Branka Veselinović preminula je u 105. godini. Tokom karijere duge osam decenija glumila je u više od 100 predstava i više od 50 TV serija i filmova...Rođena 1918. godine u Starom Bečeju, Branka Veselinović je postala je jedna od najistaknutijih...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.