Izvor: Pančevac-online.com, 05.Maj.2023, 20:59

POZNATO STANJE RANJENIH U MLADENOVCU I NA VRAČARU: Direktor UKC Srbije saopštio najnovije informacije

Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Milika Ašanin izjavio je danas da su troje od sedmoro žrtava napada masovnog ubice u okolini Mladenovca operisani u tom centru i da je njihovo stanje stabilno. – Mi smo primili devet pacijenata. Od njih je sedmoro već operisano i mogu da kažem dobre vesti da su njih troje – […] The post POZNATO STANJE RANJENIH U MLADENOVCU I NA VRAČARU: Direktor UKC Srbije saopštio najnovije informacije appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Ašanin: Stanje povređenih kod Mladenovca bolje, jedan pacijent pušten kući

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Maj.2023, 14:23

BEOGRAD – Direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Milika Ašanin izjavio je danas da je situacija sa ranjenim pacijentima u masovnom ubistvu kod Mladenovca mnogo bolja nego juče i da je od devet pacijenata, njih četvoro skinuto sa respiratora. “Oni samostalno dišu, estubirani su, potpuno...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.