Izvor: Danas, 05.Maj.2023, 14:33

Prof. dr Milika Ašanin, direktor Kliničkog centra Srbije: Da se ovo desilo dok je bio stari Urgentni centar…

Trebalo je ljude okupiti. Mi ni u jednom trenutku nismo bili u situaciji da nam nešto treba. Pre svega krv. I sad se pokazalo šta znači nova zgrada urgentnog, šta znači prostor, šta znači nova oprema. Da se ovo desilo u starom urgentnom..., priča prof. dr Milika Ašanin, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Srbije, komentarišući aktuelnu situaciju posle pucnjave kod Mladenovca i kako su radili lekari.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Direktor KCS: Nastavnica i dvoje učenika je dobro, jedan bi uskoro mogao kući

Izvor: Danas, 05.Maj.2023

"Nastavnica i dvoje učenika su dobro, čak se predviđa da će u narednih dan-dva jedan učenik biti otpušten kući, a nastavnica čeka dodatnu intervenciju mikrohurirga na šakama", rekao je direktor Kliničkog centra Srbije Milika Ašanin o stanju povređenih iz OŠ "Vladislav Ribnikar".

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.