Izvor: Pančevac-online.com, 25.Jan.2023, 19:50

POŽAR U BORČI: Dete izvučeno iz vatrene stihije, žena (38) ne daje znake života

U Ulici 1. maja u Borči došlo je do požara u stambenoj zgradi. Hitne službe su na terenu, a strahuje se da ima žrtava. Telegraf nezvanično navodi da žena stara 38 godina ne daje znake života. Iz požara je izvučeno dete i ono se oseća dobro. (Pančevac/Telegraf) The post POŽAR U BORČI: Dete izvučeno iz vatrene stihije, žena (38) ne daje znake života appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IMA MRTVIH U POŽARU U BORČI: Crne slutnje se obistinile

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2023

Ne zna se uzrok požara..Žena (39) stradala je danas u požaru koji je izbio u stanu u Borči...Tragedija se dogodila 17. 20 časova nakon što je požar izbio u kuhinji...Uzrok požara za sada nije poznat...Podsetimo, ranije su mediji javili da je iz vatrene stihije izvučeno dete i ono se oseća dobro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nova.rs: Žena nastradala u požaru u Borči, dete izvučeno iz stana

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Jan.2023

U Borči je došlo do požara u jednoj stambenoj zgradi u kome je stradala žena.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.