Izvor: Pančevac-online.com, 25.Jan.2023, 21:45

DETALJI TRAGEDIJE U BORČI: Nije poznato kako je žena (38) nastradala, dete spašeno u poslednjem trenutku

Žena (38) preminula je danas u svojoj kući u Borči, a prema nezvaničnim informacijama nesreća se dogodila nakon što je izgoreo ručak na šporetu. Da li je uzrok smrti gušenje usled dima ili nešto drugo, utvrdiće obdukcija. Iz požara je, kako prenose mediji, izvučeno dete koje se oseća dobro. Ćerka žene koja je preminula rekla […] The post DETALJI TRAGEDIJE U BORČI: Nije poznato kako je žena (38) nastradala, dete spašeno u poslednjem trenutku appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

"Kuvala je ručak i samo je pala pored šporeta, MUŽ JE POKUŠAVAO DA JE OŽIVI": Tuga u Borči, žena (39) iznenada preminula, u stanu bio i sin (4)

Izvor: Blic, 26.Jan.2023, 13:04

- Žena je kuvala ručak i u jednom trenutku samo pala između šporeta i kreveta. Ostala je upaljena ringla, bilo je dima, ali nije bilo požara. Kada se muž vratio sa posla, izvukao je iz stana nju i četvorogodišnjeg sina - priča za "Blic" komšinica u čijoj je zgradi u Borči sinoć preminula...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.