Izvor: Pančevac-online.com, 15.Maj.2023, 14:19

PORODICE POGINULIH ČEKAJU PRAVDU 31 godina od napada na Tuzlansku kolonu VIDEO

BANJALUKA – Preživeli pripadnici nekadašnje Jugoslovenske narodne armije (JNA), članovi stradalih vojnika i predstavnici vlasti Republike Srpske (RS) položili su danas cveće na Brčanskoj Malti u Tuzli, obeležavajući 31 godinu od napada na kolonu JNA prilikom povlačenja iz tog grada.Oni su u pratnji policije prošetali gradom do mesta stradanja vojnika, gde su položili cveće i […] The post PORODICE POGINULIH ČEKAJU PRAVDU 31 godina od napada na Tuzlansku kolonu VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Srbi i dalje čekaju da zločinci budu privedeni pravdi za "tuzlansku kolonu"

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Maj.2023

TUZLA, BIJELJINA - Preživjeli, koji su ostali invalidi, ni danas, 31 godinu od stradanja, ne znaju šta da očekuju od pravosuđa BiH da bi istina bila "dotjerana do kraja", poručio je danas ratni vojni invalid četvrte kategorije Radojica Ilić, tokom obilježavanja godišnjice zločina u tuzlanskoj...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.