Izvor: Pančevac-online.com, 15.Jul.2023, 12:51

PANČEVAC DRAGOMIR IVANOVIĆ UZGAJA POVRĆE ZA BOGATE: Potražnja za domaćom šparglom je ogromna, ali je nema dovoljno u Srbiji

Kada je Dragomir Ivanović prvi put probao špargle u Italiji nije ni slutio da će ih, deceniju i po kasnije, uspešno uzgajati u atarima Banatskog Brestovca. Ovaj vredan čovek kaže da je banatska zemlja toliko plodna da bi „i zaboden štap olistao“, ali da su klasični poljoprivredni proizvođači sa područja Južnog Banata i dalje konzervativni […] The post PANČEVAC DRAGOMIR IVANOVIĆ UZGAJA POVRĆE ZA BOGATE: Potražnja za domaćom šparglom je ogromna, ali je nema dovoljno u Srbiji appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.