Izvor: 025info.rs, 15.Nov.2019, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice Apatina sutra protiv Spartaka

Odbojkašice Apatina u subotu gostuju u Subotici, ekipi Spartaka. Obe ekipe pred ovaj susret, imaju po 10 bodova i uz ekipu Subotice koja ima takođe 10 bodova nalaze se na deobi prvog mesta Prve lige Sever. U Prigrevici odbojkašice Boom Volleya u komšijskom derbiju dočekuju CVS iz Sombora. Utakmica se igra u hali OŠ Mladost sa početkom u subotu, u 12 časova. U Drugoj Vojvođanskoj ligi mlade odbojkašice Apatina igraju ovaj vikend dve utakmice. U subotu u hali OŠ Žarko Zrenjanin drugi tim Apatina dočekuje u zaostaloj utakmici ekipu Wolfland Karavukovo. Utakmica počinje u 16 časova. U nedelju Apatinke putuju u Novu Gajdobru. Utakmica OK Soko-OK Apatin 2 počinje u 12 časova.       
Pogledaj vesti o: Zrenjanin,   Subotica

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Druga košarkaška liga: Svi južnjaci gostuju u subotu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Nov.2019

Jedini tim bez pobede u Drugoj ligi je Konstantin , ali će taj učinak imati prilike da ispravi u subotu, 16. novembra, kada u Čačku gostuje Železničaru , timu koji ima tek bod više od njega. I druga niška ekipa Fer plej nastupiće u subotu, samo u Zrenjaninu, protiv Proletera . Najbolje...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.