Izvor: Pančevac-online.com, 15.Nov.2023, 16:04

OVO JE UZROK SMRTI PROSLAVLJENOG GLUMCA Žarku Lauševiću nedavno dijagnostikovana bolest, bio je i hospitalizovan

Velikan našeg glumišta, Žarko Laušević, zauvek nas je napustio danas u 63. godini, a vest o njegovoj smrti saopštila je supruga Anita. „Obaveštavamo javnost da je danas 15.11.2023. godine u 63. godini života, posle kraće i teške bolesti, preminuo naš suprug i otac Žarko Laušević. O datumu i mestu sahrane javnost će biti blagovremeno obaveštena. […] The post OVO JE UZROK SMRTI PROSLAVLJENOG GLUMCA Žarku Lauševiću nedavno dijagnostikovana bolest, bio je i hospitalizovan appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istina o Žarku Lauševiću koju niko da izgovori: Bio je deo klase poznate kao "klasa visokog rizika"

Izvor: B92, 15.Nov.2023

Glumac Žarko Laušević preminuo je danas posle posle kraće i teške bolesti, saopštila je njegova supruga Anita...Klasa 82. profesora Minje Dedića 1979. godine, poznatija kao klasa "visokog rizika", okupila je grupu talentovanih ljudi koji su u potpunosti promenili poimanje puta konvencionalnog...

Nastavak na B92...

Želim mu da se odmori, a sa nama će živeti kao jedan od najvećih dok je ovoga sveta: Nada Šargin povodom smrti Žarka Lauševića

Izvor: Danas, 15.Nov.2023

Žarko Laušević, velikan našeg glumišta, preminuo je danas u 64. godini posle kraće i teške bolesti. Glumica Nada Šargin koja je s njim delila kadar u “Vreme zla” kaže da ga je obožavala još kao devojčica.

Nastavak na Danas...

„Vlastitu sudbinu i vlastitu zlu kob nosio je dostojanstveno. Slava mu“: Novi Nebojša Milenković o Žarku Lauševiću

Izvor: Danas, 16.Nov.2023, 13:59

Juče nas je u 64. godini napustio glumac Žarko Laušević, vest o njegovom odlasku potresla je kulturnu javnost.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.