Izvor: Pančevac-online.com, 09.Feb.2023, 13:30

OSUĐEN KINEZ KOJI JE PRETUKAO MALOLETNU ĆERKU NA TENISKOM TERENU Plakao sve vreme i tvrdio da je u Kini takvo ponašanje dozvoljeno!

Veće Prvog osnovnog suda u Beogradu osudilo je danas W.L. državljanina Kine, na kaznu zatvora od osam meseci jer je brutalno tukao svoju maloletnu ćerku, što su zabeležile kamere na jednom teniskom terenu u Beogradu. Ova presuda je odmah postala pravosnažna, jer su se stranke u postupku, i tužilaštvo i odbrana, odrekle prava na žalbu. […] The post OSUĐEN KINEZ KOJI JE PRETUKAO MALOLETNU ĆERKU NA TENISKOM TERENU Plakao sve vreme i tvrdio da je u Kini takvo ponašanje dozvoljeno! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.