Izvor: Radio Dunav, 11.Mar.2016, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK APATIN U SUBOTU DOČEKUJE GOX-IN

Odbojkašice Apatina u subotu dočekuju GOX-IN iz Odžaka u okviru 13. kola Prve Vojvođanske lige. Apatinke su jedina neporažena ekipa u prolećnom delu prvenstva ,i jedini tim sa maksimalnim brojem osvojenih bodova. Mlade odbojkašice Apatina u ovoj sezoni nisu doživele nijedan poraz na svom terenu , pa iz kluba veruju da mogu da ostvare još jednu pobedu sa kojom bi ostali u samom vrhu tabele.
Utakmica Apatin : GOX-IN Odžaci >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << igra se u subotu u hali O.Š. Žarko Zrenjanin sa početkom u 15 sati. Ulaz je besplatan,a iz odbojkaškog kluba Apatin pozivaju navijače da dođu na utakmicu u što većem broju.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(Odbojka) Seniorke sutra sa ekipom Gox - in

Izvor: 025info.rs, 11.Mar.2016

Seniorke OK "Apatin" sutra 12.02. dočekuju ekipu "Gox-in" iz Odžaka u okviru 13. kola Prve vojvođanske lige. Meč će se odigrati u u hali OŠ "Žarko Zrenjanin" sa početkom u 15 sati. Apatinke su jedina neporažena ekipa u prolećnom delu prvenstva i imaju maksimalan broj osvojenih bodova.    

Nastavak na 025info.rs...

Opštinska fudbalska liga: Najava 18. kola

Izvor: Aleksinac.net, 11.Mar.2016

Ovog vikenda kreće i borba za bodove u opštinskoj fudbalskoj ligi utakmicama 18. kola...U subotu od 15 časova Napredak 2012 iz Krušja, na terenu u Gredetinu, dočekuje Tempo iz Mozgova, u Radevcu Polet dočekuje Podgorački Planinac 2015, u Jakovlju, u derbiju začelja, domaća Pobeda 1976 dočekuje...

Nastavak na Aleksinac.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.