Izvor: Pančevac-online.com, 29.Maj.2023, 22:20

ODRŽAN MEĐUNARODNI FESTIVAL MLADIH DUVAČA: Učenici muzičke škole „Jovan Bandur“ odneli tri prve i dve druge nagrade

Međunarodni Festival mladih duvača odražn je u Lazarevcu. Učenici Muzičke škole „Jovan Bandur“ Pančevo, na odseku flauta, odneli su 3 prve nagrade i 2 druge u pretkategoriji, prvoj kategoriji i drugoj kategoriji. • I nagrada u pretkategoriji – Anđela Josimov (Dolovo) • I nagrada u 1. kategoriji – Danijel Panić (Pančevo) • I nagrada u […] The post ODRŽAN MEĐUNARODNI FESTIVAL MLADIH DUVAČA: Učenici muzičke škole „Jovan Bandur“ odneli tri prve i dve druge nagrade appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Nagrade za đake iz Pančeva i Dolova na Festivalu mladih duvača

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Maj.2023, 08:33

PANČEVO – Međunarodni Festival mladih duvača održan je nedavno u Lazarevcu. Među nagrađenim učenicima je i Anđela Josimov iz Dolova koja je osvojila prvu nagradu u pretkategoriji. Učenici Muzičke škole “Jovan Bandur” Pančevo, na odseku flauta, osvojili su tri prve nagrade i dve druge...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.