Izvor: Pančevac-online.com, 16.Avg.2023, 19:22

OD 1. SEPTEMBRA KAMERA NA UNIFORMI: Policajac dužan da obavesti građane o snimanju intervencije

Od 1. septembra, u okviru pilot-projekta, saobraćajni policajci imaće kamere na uniformi. Slaviša Lakićević, načelnik Uprave saobraćajne policije MUP-a Srbije, u razgovoru za RTS, ističe da će ih u početku nositi saobraćajni policajci na auto-putu u okolini Beograda i u presretačima širom zemlje, a plan je da u budućnosti postanu deo njihove osnovne opreme. Ističe […] The post OD 1. SEPTEMBRA KAMERA NA UNIFORMI: Policajac dužan da obavesti građane o snimanju intervencije appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Pazi, snima se: Zašto je 60 kamera na uniformama saobraćajnih policajaca samo početak?

Izvor: Danas, 17.Avg.2023, 07:09

U vreme letnje informativne suše, redakcijama je kao naručena došla vest da je Ambasada SAD donirala MUP-u Srbije 60 kamera za uniforme. Navedene kamere nosiće pripadnici saobraćajne policije koji zadužuju beogradsku deonicu auto-puta i oni koji “presreću” bahate vozače širom zemlje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.