O regionalnom projektu „Izgradnja i promocija biciklističke staze u Južnom Banatu“ 9. februara u sali Opštine Kovin

Izvor: KovinEkspres.rs, 06.Feb.2015, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O regionalnom projektu „Izgradnja i promocija biciklističke staze u Južnom Banatu“ 9. februara u sali Opštine Kovin

Petak, 6. februar -Predstavnici opština Vršac, Bela Crkva, Kovin, Grada Pančeva i Regionalnog centra za društveno ekonomski razvoj „Banat“, okupiće se u ponedeljak, 9. februara u Opštini Kovin kako bi stavili potpise na zajednički sporazum u okviru projekta „Izgradnja i promocija biciklističke staze u Južnom Banatu“.

Memorandum je rezultat zainteresovanosti pomenutih lokalnih samouprava za inicijativu Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Biciklističkog saveza >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << Srbije za sagledavanje mogućnosti za izgradnju višenamenskih biciklističkih staza, a u funkciji lokalnog razvoja svake od potpisnica – u segmentima turizma, saobraćajne i sportske infrastrukture i zaštite životne sredine.

Sporazumom se, takođe, utvrđuju okvirni vidovi saradnje tokom novog perioda realizacije Programa prekogranične saradnje Rumunija – Republika Srbija 2014-2020, kao i ostalih dostupnih fondova na regionalnom i međunarodnom nivou.

Skupu u Kovinu, koji je zakazan za 9. februar sa početkom u 11 časova, prisustvovaće i predstavnici Ministarstve omladine i sporta, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Biciklističkog saveza Srbije i lokalnik samouprava iz Braničevskog okruga koje su izuzetno zainteresovane za saradnju u okviru ovog projekta, saopšteno je iz Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj OU Kovin.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.