Izvor: KraljevoPress.com, 22.Dec.2011, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova politika zapošljavanja


U okviru projekta "Nova politika zapošljavanja Republike Srbije - prepreke i perspektive", Centar za evropske integracije Beogradske otvorene škole, u saradnji sa Fondacijom "Fridrih Ebert" održava danas u Kraljevu konferenciju i zapošljavanju.
U prvom delu konferencije, koju smo medijski pratili, predstavnicima lokalne samouprave, Nacionalne službe za zapošljavanje i ostalim učesnicima obratila se Dušanka Milošević, koja je polaznicima objasnila na kojim principima se grade lokalni akcioni planovi za zapošljavanje.



Kako je najavljeno, na konferenciji koja će trajati do popodnevnih časova, o politici zapošljavanja Republike Srbije i predpristupnim fondovima EU govoriće Miona Popović, iz Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, dok će prezentaciju Nacionalne strategije zapošljavanja za period 2011 – 2020- godine prirediti Dragica Ivanović, iz istog ministarstva.

Nastavak na KraljevoPress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KraljevoPress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KraljevoPress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.