Najavljena pomoć za gašenje požara na području Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 29.Okt.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljena pomoć za gašenje požara na području Vranja

Na vanrednoj sednici gradskog štaba za vanredne situacije grada Vranja, kojom je predsedavao gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, rečeno je da je požarom na području Čestelina zahvaćeno 13 kvadratnih kilometara. Reč je o izuzetno nepristupačnom terenu, što pripadnicima Vatrogasno spasilačke jedinice otežava gašenje. Kako bi se sprečilo dalje širenje, u Vranje dolaze 45 profesionalnih vatrogasaca iz Kraljeva, Valjeva, Sremske Mitrovice, Beograda, Niša i Leskovca, koji sutra od ranih jutarnjih sati kreću sa intervencijom. Od 10 sati biće angažovana i dva helikoptera Ministarstva unutrašnjih poslova, a na ugroženom području biće prisutno devet terenskih vozila, po četiri kamiona i kombija.
Pogledaj vesti o: Vranje,   Leskovac

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marić: Na Staroj planini danas bolje, vetar duva ka Bugarskoj (VIDEO)

Izvor: Beta, 29.Okt.2019

Načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić izjavio je da je danas situacija sa požarom na Staroj planini bolja jer vetar duva u pravcu Bugarske, saopštio je MUP.Marić je naveo da će nakon što helikopter MUP-a obavi izvidjanje, odlučiti da li je moguće požar gasiti iz vazduha."Na gašenju...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.