Izvor: Pančevac-online.com, 20.Avg.2023, 18:14

NOVA NESREĆA U BEČEJU Radnika Elektrodistribucije udarila struja dok je popravljao kvar! Sa opektotinama prevezen u Klinički centar!

Tridesetogodišnji M.M. iz Bečeja, zadobio je opektorine od strujnog udara i odmah je prevežen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine. Stepen njegovih povreda, odnosno opektoian, za sada nije poznat Nesreća se, kako saznajemo, dogodila danas oko 13.50 sati na uglu ulica Jožefa Atile i Bočanj Dežea u Bečeju. Tridesetjednogodišnjak je prema nezvaničnim saznanjima, povređen prilikom […] The post NOVA NESREĆA U BEČEJU Radnika Elektrodistribucije udarila struja dok je popravljao kvar! Sa opektotinama prevezen u Klinički centar! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Radnika udarila struja u Bečeju, sa opekotinama prebačen u Klinički centar Vojvodine

Izvor: Radio 021, 21.Avg.2023, 08:03

Tridesetjednogodišnji M. M. iz Bečeja zadobio je opekotine od strujnog udara i odmah je prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.