Izvor: Pančevac-online.com, 23.Avg.2023, 21:08

NIJE SAMO PRIGOŽIN POGINUO: Među putnicima bio i Dmitrij Utkin, osnivač „Vagnera“

Šef ruske paravojne grupe „Vagner“ Jevgenij Prigožin poginuo je danas nakon što se privatni avion srušio u ruskoj Tverskoj oblasti, saopštila je ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj. – Pokrenuta je istraga o padu aviona Embraer, do koga je došlo večeras u Tverskoj oblasti. Prema spisku putnika, među stradalima je i Jevgenij Prigožin – navodi […] The post NIJE SAMO PRIGOŽIN POGINUO: Među putnicima bio i Dmitrij Utkin, osnivač „Vagnera“ appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OGLASILA SE BELA KUĆA O POGIBIJI PRIGOŽINA Votson: „Niko ne bi trebalo da bude iznenađen“

Izvor: Pančevac-online.com, 23.Avg.2023

Šef ruske paravojne grupe „Vagner“ Jevgenij Prigožin poginuo je danas nakon što se privatni avion srušio u ruskoj Tverskoj oblasti, saopštila je ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj. – Pokrenuta je istraga o padu aviona Embraer, do koga je došlo večeras u Tverskoj oblasti. Prema...

Nastavak na Pančevac-online.com...

RUSKE VLASTI OBJAVILE SPISAK PUTNIKA IZ AVIONA SMRTI Potvrdili da su poginuli Prigožin i Utkin

Izvor: Blic, 23.Avg.2023

Ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj potvrdila je da je u avionu koji se danas srušio u Tverskoj oblasti poginuo šef Vagnera Jevgenij Prigožin.

Nastavak na Blic...

Tihanovskaja, liderka beloruske opozicije: Prigožin je bio ubica, nikome neće nedostajati

Izvor: Danas, 23.Avg.2023

Liderka beloruske opozicije u egzilu Svetlana Tihanovskaja izjavila je večeras da je šef ruskih plaćenika Jevgenij Prigožin bio "ubica" koji "nikome neće nedostajati" nakon što se u Rusiji srušio avion u kojem su, prema podacima tamošnjih vlasti bili Prigožin i suosnivač Vagnera Dmitrij Utkin.

Nastavak na Danas...

PUTIN ĆUTI, CIA NE MOŽE DA POTVRDI Za obične Ruse smrt šefa Vagnera nije šok, a u Kremlju MUK: Čudo ga ranije nisu smakli

Izvor: Blic, 24.Avg.2023, 12:44

Vest da je Jevgenij Prigožin, vođa plaćenika Vagnera poginuo u padu aviona u Tverskoj oblasti, za Ruse nije neki šok.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.