Izvor: Pančevac-online.com, 12.Jun.2023, 16:24

NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ-A: Ovi delovi Srbije će biti na udaru jakih pljuskova sa grmljavinom!

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) upozorio je danas na lokalno obilne pljuskove sa grmljavinom. – Danas, 12. juna, na severozapadu zemlje (Bačka, sever Banata) suvo. U ostalim krajevima zadržaće se padavine, koje će biti obilnije u istočnoj, centralnoj i južnoj Srbiji, kao i na jugu Banata. Na ovim područjima se očekuje od 15 do 40 mm […] The post NAJNOVIJE UPOZORENJE RHMZ-A: Ovi delovi Srbije će biti na udaru jakih pljuskova sa grmljavinom! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Upozorenje za Srbiju: Ovi delovi biće pogođeni

Izvor: B92, 12.Jun.2023

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je ovog poslepodneva upozorenje na obilne padavine..."Oblačno. U Bačkoj, Sremu, zapadnoj Srbiji, kao i u delu Šumadije i jugozapadne Srbije suvo. U ostalim krajevima mestimično kiša i lokalni pljuskovi, koji su na jugu Srbije ponegde praćeni i grmljavinom....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.