Upozorenje za Srbiju: Ovi delovi biće pogođeni

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 17:38

Upozorenje za Srbiju: Ovi delovi biće pogođeni

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je ovog poslepodneva upozorenje na obilne padavine.

"Oblačno. U Bačkoj, Sremu, zapadnoj Srbiji, kao i u delu Šumadije i jugozapadne Srbije suvo. U ostalim krajevima mestimično kiša i lokalni pljuskovi, koji su na jugu Srbije ponegde praćeni i grmljavinom. Obilnije padavine se očekuju u delu Pomoravlja i jugoistočne Srbije", navodi se u najavi objavljenoj u 17.20 sati na sajtu RHMZ-a.

Podsetimo, obilne padavine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << već su zahvatile Čačak. Usled obilne kiše izlili su se potoci i Loznička reka, a najkritičnija situacija je u Mesnoj zajednici Park, gde su potopljeni i parkirani automobili. Proglašena je vanredna situacija.

Pljusak je zahvatio i Paraćin koji se, pored poplava, danas susreo i sa zemljotresom jačine 4 stepena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.