Izvor: Pančevac-online.com, 07.Jul.2023, 14:52

NA OVAJ GRAD OBRUŠIĆE SE INTENZIVNI PLJUSKOVI: Meteorolog najavio grmljavinske nepogode

Preko šireg područja Beograda premešta se oblačni sistem sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. I dok se u širem centru grada ne očekuju značajnije padavine, u obodnim delovima grada biće veoma obilnih pljuskova sa grmljavinom, rekao je meteorolog Đorđe Đurić. Najintenzivniji pljuskovi sa grmljavinom sa područja Srema i Mačve obrušiće se na Obrenovac, uz veoma […] The post NA OVAJ GRAD OBRUŠIĆE SE INTENZIVNI PLJUSKOVI: Meteorolog najavio grmljavinske nepogode appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

PRIPREMITE SE ZA PROVALU OBLAKA! Danas nas očekuju obilni pljuskovi i nevreme! OVAJ grad će biti na udaru

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023

I dok se u širem centru grada ne očekuju značajnije padavine, u obodnim delovima grada biće veoma obilnih pljuskova sa grmljavinom..Preko šireg područja Beograda premešta se oblačni sistem sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom...I dok se u širem centru grada ne očekuju značajnije padavine,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.