Izvor: 025info.rs, 29.Maj.2020, 21:51

Ministar sporta i državni sekretar za sport u poseti Apatinu

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i državni sekretar za sport Predrag Peruničić, posetili su danas Apatin. Zajedno sa Milanom Škrbićem, predsednikom opštine Apatin, potpredsednicom opštine Apatin Dubravkom Korać i drugim predstavnicima lokalne samouprave, posetili su stadion Fudbalskog kluba „Mladost“, te prisustvovali treninzima dece i omladine koja se bave fudbalom.   Predsednik opštine Apatin zahvalio se na poseti i istakao velike sportske uspehe koje su ministar i sekretar postigli tokom njihovih sportskih karijera, a potom naglasio trud i rad koje predstavnici lokalne samouprave ulažu kako bi na najbolji način promovisali sport, omogućili adekvatne uslove za trenažne procese i podstakli što više dece da se aktivno bave sportom.

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

Ministar Vanja Udovičić posetio FK Mladost iz Apatina

Izvor: 025info.rs, 29.Maj.2020

Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta Republike Srbije i Predrag Peruničić, državni sekretar za sport, posetili su danas Fudbalski klub Mladost iz Apatina. Oni su sa predstavnicima lokalne samouprave posetili stadion FK Mladost gde su prisustvovali treningu dece i omladine. Apatinski fudbaleri...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.