Mešoviti hor Šumatovac organizuje Novogodišnji koncert

Izvor: Aleksinac.net, 23.Dec.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mešoviti hor "Šumatovac" organizuje Novogodišnji koncert

U sredu 26. decembra, u velikoj sali Centra za kulturu i umetnost održaće se tradicionalni novogodišnji koncert mešovitog hora "Šumatovac".

Gosti na koncertu biće: Dečiji hor CKU "Mali vokali", Osnovna muzička škola "Vladimir Đorđević", Omladinski hor CKU i Aleksinački gradski orkestar.

Program će biti raznovrstan, a na repertoaru će se naći od svega pomalo, od nagrađenih kompozicija i Mokranjčevih rukoveti, preko narodnih i starogradskih pesama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << ruskih valcera, džez i afričkih kompozicija, do arije iz Verdijeve opere, sa solistima i orkestrom.

Ulaz je slobodan, a datum i vreme održavanja je 26. decembar 2018. godine sa početkom u 20 časova.

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Praznični koncert hora "Sveti Roman Slatkopojac" u sredu u Eđšegu

Izvor: Radio 021, 24.Dec.2018, 10:40

Praznični koncert Mešovitog hora "Sveti Roman Slatkopojac" iz Petrovaradina održaće se u sredu, 26. decembra u Kulturnoj stanici Eđšeg...Na repertoaru će biti duhovne i svetovne kompozicije sa božićnom tematikom srpskih, ruskih i ostalih kompozitora...Koncert će početi u 20 časova, a ulaz...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.