“Mali Budo” u subotu u Kovinu

Izvor: KovinEkspres.rs, 23.Sep.2014, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Mali Budo” u subotu u Kovinu

Premijera filma Mali Budozakazana je za sredu, 24. septembra u Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u Beogradu, a samo nekoliko dana kasnije, u subotu 27. septembra, najnovije ostvarenje srpske kinematografije stiže i do kovinskih gledalaca.

Već viđen kao novi domaći „blokbaster“ i film koji će pobrati aplauze gledalaca, „Mali Budo“ dolazi na velike ekrane posle pretpremijere u Kustendorfu i prikazivanja na Kanskom festivalu. Rediteljski prvenac >> Pročitaj celu vest na sajtu KovinEkspres.rs << Danila Bećkovića okupio je zvučnu glumačku ekipu: Petar Strugar, Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić, Andrija Milošević…

Film prati priču Malog Bude koga tumači Petar Strugar, sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, a stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje na vrlo duhovit način dočaravaju prvi susret jednog mladića sa srpskom prestonicom.

Nastavak na KovinEkspres.rs...






Povezane vesti

Beograd svakome pokaže njegovu pravu meru

Izvor: Politika, 23.Sep.2014

Komedija Živka Nikolića je crnja i tragičnija ali u osnovi bazirana na istim sukobima i nerazumevanjima. U filmu „Mali Budo” bavim se novim crnogorskim stereotipima za 21. vek..Šta se dešava kada mladić Budo iz Podgorice stigne u Beograd, gde za 48 sati mora da odraste, preboli prvu ljubav,...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KovinEkspres.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KovinEkspres.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.