MLADI SOCIJALISTI U HUMANOJ AKCIJI

Izvor: Radio Dunav, 13.Feb.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADI SOCIJALISTI U HUMANOJ AKCIJI


Socijalistička omladina opštine Apatin, već po tradiciji, uzela je učešće u akciji dobrovoljnog davanja krvi, koju je organizovao Crveni krst iz Apatina u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Sombora, a pojedini aktivisti ujedno su donirali polovnu garderobu za socijalno ugrožene građane.
- Cilj akcije dobrovoljnog davanja krvi, kojom smo još jednom u nizu dokazali humanost, jeste podizanje svesti i kulture davalaštva krvi. Savetovao bih mlade ljude da se što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << češće odazivaju akcijama dobrovoljnog davanja krvi, jer na taj način mogu proveriti i sopstveno zdravlje. Ovo je samo jedna u nizu naših uspešnih akcija – izjavio je Miloš Đerić, predsednik Saveta Socijalističke omladine opštine Apatin, pozivajući mlade socijaliste i ostale članove partije da svoju polovnu garderobu i obuću, ukoliko su u mogućnosti, donesu u prostorije Opštinskog odbora SPS-Apatin (Trg oslobođenja 13) svakim radnim danom do 14 sati i na taj način daju doprinos akciji Crvenog krsta i pokažu solidarnost prema socijalno ugroženima. 
Služba za transfuziju krvi posebno apeluje na sve građane koji imaju A negativnu i B negativnu krvnu grupu da se odazovu narednim akcijama.

Izvor:SPS
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.